Siirry sisältöön

Betonilattioiden hionnat ja pinnoitukset

Koko Suomen alueella

Hiottu ja kiillotettu lattia on erittäin kustannustehokas ratkaisu mm. teollisuuslaitosten, varastojen, hallien ja myymälöiden lattiaratkaisuksi. Pinta on helppo pitää puhtaana, eikä se voi irrota tai haljeta alustasta.

Teemme betonilattioiden käsittelyt patentoidulla Becosan-menetelmällä, jolloin lattiasta tulee saumaton, vaatimukset täyttävä ja pitkäikäinen sekä kestävä. Ensin poistetaan korkoerot ja liimajäämät sekä laattojen väliset tasoerot. Hionta aloitetaan karkealla laikalla ja jatketaan koko ajan hienompaan laikkaan aina niin kauan, kunnes haluttu kiiltoaste saavutetaan. Prosessin aikana lattia käsitellään useaan kertaan menetelmään kuuluvilla aineilla, esim. polyurealla tai polyuretaanilla.

Kiillotetut kivilattiat ovat pölyä sitovia, kestäviä ja helppohoitoisia.

Kiillotettu kivilattia soveltuu varastoihin, tuotantotiloihin, teollisuuteen, kauppakeskuksiin, kouluihin, sairaaloihin ja pysäköintitaloihin.

Kustannustehokas käsittelymenetelmä tekee lattiasta kestävän, esteettisen ja puhdistettavan. Asennuskustannukset ovat noin 30 % perinteisistä menetelmistä.

Käsitelty pinta on helppo pitää puhtaana. Ajoneuvojen renkaanjäljet voidaan poistaa helposti päivittäisellä puhdistuksella. Käsittelyllä voidaan estää öljyjen, rasvojen, veden ja muiden epäpuhtauksien imeytyminen betoniin.

Olemme tehneet betonilattioiden käsittelyä yhdessä patentoidun
hiontamenetelmän kanssa mm. seuraaviin kohteisiin:

Pankin pysäköintitalo, Loviisa - Becosan
Autotalo Laakkonen, Kuopio - Becosan
Pohjois-Karjalan Kirjapaino, Joensuu - Polyaspargin
Varasto Jasperintie, Tampere - Becosan

Varasto Saapastie 2, Tampere - Becosan
Varasto Keskuojantie 26, Tampere - Becosan
Sidoste Sukka Oy, Tampere - Becosan
Verkkokauppa Oy, Pirkkala - Becosan

Betonilattiat kuntoon!

Betonilattian pinnoittaminen kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi – täten saat takuun huolellisesta jäljestä ja pitkäkestoisesta pinnasta betonilattiallesi. Teemme betonilattioiden käsittelyt kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Pysymme aikataulussa ja edustamme huolellista ammattitaitoa ja kotimaista osaamista.
Ota yhteyttä kotimaiseen alan ammattilaiseen tai pyydä tarjous!

Suomen Polyureapinnoitus Oy

Varpukuja 1, 70420 KUOPIO
Puh. 040 509 7776
myynti@spup.fi
www.spup.fi

suomen-vahvimmat
tilaajavastuu

Ota yhteyttä!

    Vieritä ylös